Wanden |

De indeling van uw ruimte

Ons bedrijf plaatst verschillende soorten wanden voor consumenten en bedrijven. Het gaat dan om degelijke, stevige gipsplaten waarmee vrijwel iedere ruimte compleet getransformeerd kan worden. Door het plaatsen van wandpanelen kunnen we bijvoorbeeld een scheidingswand voor u realiseren.

Omdat onze gipsplaten geen ondersteuning behoeven, wordt het mogelijk deze vrij te plaatsen en een ruimte helemaal naar wens in te delen. Dit wordt ook wel een valse wand genoemd. Uiteraard voldoen onze wanden aan de wettelijke brandwerende waarden en zijn ze van degelijke, stevige kwaliteit. Ook voor een complexe ruimte hebben wij een oplossing, of u nu rechte of ronde wanden heeft. Wij geven u graag persoonlijk advies. Vraag een offerte op maat aan voor uw ruimte.

Scheidingswanden / Voorzetwanden

De meeste ruimtes worden niet voor slechts één doel gebruikt. Zeker als u een bedrijf heeft kan het wenselijk zijn om een ruimte anders in te delen. De oplossing is het plaatsen van een verplaatsbare tussenwand. Hiermee kunt u een werkruimte in twee delen of een vergaderzaal inrichten.

Voor een goede geluidsisolatie kan Op 't Eyndt Interieurbouw een akoestische scheidingswand plaatsen. Deze wandpanelen verbeteren niet alleen de akoestiek in uw ruimte, door hun stevigheid en stootvastheid zijn ze geschikt voor vrijwel iedere bestemming. Onze professionele wandafwerking verzekert u van een functionele en mooie ruimte.

Akoestische wanden

Ongewenste geluiden zijn altijd vervelend. Om niet alleen geluid van buitenaf te weren maar ook de akoestiek in uw ruimte te verbeteren en nagalm te reduceren, kiest u best voor onze akoestische wanden van KNAUF. Door de geluidsabsorberende eigenschappen wordt nagalm verminderd. Ook voor het uiterlijk van uw nieuwe wanden zijn er veel mogelijkheden. Wij geven u graag advies!